Jeg er vild med den lidt "simple" dressing af creme fraiche og sød chilisauce. Er du ikke fan, kan du servere dem hver for sig.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 230 grader, gerne varmluft.
Skær kartoflerne i smalle både, dup dem tørre, og bred dem ud på bagepapir på en bageplade.
Dryp dem med lidt olie, krydr med salt, og bag dem i den varme ovn i ca. 25-30 min., eller til de er gyldne og møre.
Skru ovnen ned til 175 grader, når kartoflerne har fået 20 min.
Pluk salaten groft, skær peberfrugten i strimler, agurken i skiver og citronen i grove både.
Anret salat, peberfrugt og agurk på et fad.
Rør en dressing af creme fraiche, sød chilisauce, salt og peber.
Læg laksen på en bageplade på bagepapir eller i et ildfast fad, og bag den i den 175 grader varme ovn i 7-9 min., eller til den er akkurat tilberedt.
Anret laks med salat, dressing og ovnkartofler på en tallerken, og servér straks med citronbåde til.
- Stærk, dansk & velsmagende
Vi er glade og super-stolte over at være udvalgt som en af de allerførste til at sælge den nye unikke og bæredygtigt opdrættede laks fra Skagen Salmon. Laksene har hele deres levetid levet i et landbaseret anlæg i Skagen hvor de har svømmet i modstrøm, præcis som de vilde laks gør det. Det har gjort laksen stærk, givet kødet en fast struktur og en intramuskulær fedtmarmorering der gør den super saftig og velsmagende. Derudover har laksen et generelt meget lavere fedtindhold end traditionelt opdrættede laks.
Den bæredygtige opdrætsmetode er ASC certificeret (opdrætsfiskenes pendant til MSC)
"Skagen Salmons laks smager simpelthen skide godt! Smag, struktur og saftighed er jo som vildlaks" Siger Huskokken Jacob begejstret!
Kundekommentarer ()