0
Lange med frisk pasta og cremet tomatsauce

Lange med frisk pasta og cremet tomatsauce

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Sæt saucen over straks, og klargør resten, mens saucen koger.

Så er der hurtigt mad på bordet. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

squashløghvidløgflåede og hakkede tomaterfløde 38% (piskefløde)
1 min.
Sauce

Riv squash groft, og hak løg og hvidløg fint.

Sautér det hele i rigelig olivenolie i 2-3 min., så det falder sammen, men ikke tager farve. 

Tilsæt flåede tomater, og krydr med salt og peber og et nip sukker.

Kom fløde ved, og lad saucen koge sig lækker i ca. 6-8 min. Smag til med salt og peber.

trofielangefilet uden skind
8 min.
Pasta og fisk

Kog pastaen i ca. 2 min., til den er al dente. Sigt vandet fra, men gem lidt af kogevandet. 

Del fisken i 1-2 stk. pr. pers. Vend stykkerne i mel, og steg dem i olivenolie ca. 2 min. på hver side, til de er gyldne. Krydr med salt. 

 

 

 

rucola
16 min.
Anretning

Vend pastaen i saucen, og lad den simre med i 1-2 min. Spæd med lidt kogevand efter behov, og smag til med salt og peber.

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med fisk og rucola, og servér straks. 

Bonusinfo

Trofie er en traditionel italiensk pastatype, der stammer fra Ligurien i det nordvestlige Italien. Denne pasta er kendt for sin unikke spiralformede og korktræsagtige form, der er håndlavet ved at rulle små stykker pasta dej på en træplade.

Trofie rulles ud i tynde strimler, hvorefter de skæres i små stykker på omkring 2-3 centimeter i længden. Herefter rulles hvert stykke mellem håndfladerne for at skabe den karakteristiske spiralform.

Denne pastatype er ideel til at absorbere saucer og er særligt populær i retter fra Ligurien, såsom den berømte pesto alla genovese. Den er også velegnet til at blive serveret med skaldyr, grøntsager eller cremede saucer. Trofie har en fast tekstur og en let konsistens, der gør den behagelig at spise.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?