0

Linsesalat med blomkålstoppe og persillepesto

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Linser: Læg linserne i blød ca. 2 timer og kog dem i letsaltet vand i ca. 25-30 min. og lad dem dryppe af.

Pesto: Blend en pesto af olivenolie, revet parmesanost, citronsaft, persille, salt og peber.

Blomkål: Skær det ydre af et helt blomkål og bræk kålen i små toppe.

Anretning: Vend linserne og blomkålen i pestoen og anret på et fad.

En mættende og let salat.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?