Bag 1-2 pizzaer ad gangen og nyd dem straks de kommer ud af ovnen. Så er de allerbedst.
Tænd ovnen på 230 grader, varmluft eller så varmt som muligt.
Tag dejen ud af køleskabet.
Rist mandlerne i den varme ovn. De skal have 5-8 min. Lad dem køle lidt.
Snit løg og porrer i tynde skiver. Evt. på et mandolinjern.
Rul eller træk dejene ud.
Læg dem på bagepapir og smør dem med cremefraiche. Top dem med løg og porre og krydr dem med salt. Dryp dem med olivenolie og bag dem i den varme ovn 1-2 ad gangen.
Rør imens en dressing af saft af 1 lime, 1-2 spsk. flydende honning, 1 spsk. olivenolie og 1-2 spsk. lys eddike.
Snit kålen fint. Skær æblerne i slanke både.
Hak mandlerne og vend det hele medd dressingen. Sang til med surt, sødt og salt.
Top de varme pizzaer med fint revet parmesan, efterhånden som de er færdigbagte.
Nyd straks pizza og salat.
Vores pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()