0

Lun kartoffelkompot med friske ærter, grønne asparges og forårsløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne godt og kog dem møre i letsaltet vand. Bælg ærterne, bræk den træede ende af aspargesene og snit resten i 1 cm brede skrå stykker. Kom ærter og asparges ned til kartoflerne 1 min. før endt kogetid. Rens forårsløget og snit det i tynde skiver. Pisk honning, olivenolie, evt. citronskal, salt og peber sammen og smag til med citronsaft. Knus kartoflerne let med en gaffel, vend dem med asparges, ærter, løg, dressing og gerne klippet purløg. Smag til og server til fx fisk eller grillet kød.

Kommentarer og forslag til opskriften