0

Lun kompot af nye kartofler med spidskål, æble og forårsløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne godt og kog dem møre i letsaltet vand. Befri spidskålen for stok og snit bladene i strimler. Overhæld dem med kogende vand og lad dem trække 10 min. Snit forårsløgene i tynde skiver og skær æblet i små tern. Pisk honning, olivenolie, salt og peber sammen og smag til med æbleeddike. Knus kartoflerne let med en gaffel, vend dem med drænet kål, forårsløg, æbletern og dressing. Smag til og server til fx fisk, fjerkræ eller kød - gerne fra grill.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?