0

Lun salsasalat af friske majs, snackpeber, bacon og frisk løg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Snit baconen i ½ cm brede stykker på tværs af skiverne, rist dem gyldne på en tør pande og dryp af på køkkenrulle. Rens panden, men behold 2 spsk. af fedtet. Trim majsene for blade og hår og skær kernerne af kolberne med en skarp kniv. Skær den rensede snackpeber i små tern og snit hvidløgstoppen helt fint. Varm baconfedtet op på panden og kom majs og hvidløg ved. Rist 2-3 min., kom så 2 spsk. vand, citronsaft og sukker ved og lad det simre 1 min. under omrøring til vandet er kogt væk. Krydr med friskkværnet peber og lidt salt, rør bacon og snackpebertern og smag til. Server straks som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?