0

Lun spinat-broccolisalat med bacon og nødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skyl spinaten grundigt, fjern de groveste stilke og dup den tør. Del broccolien i fine små buketter, overhæld dem med kogende vand og lad dem trække 10 min. Rist baconen sprød på en tør pande, hæld fedtet over i en lille gryde og læg ternene på køkkenrulle. Kom eddike, finthakket løg og olie i gryden og kog op. Kom sukkeret ved og lad det simre til sukkeret er opløst. Kom spinat, drænet broccoli, bacon og grofthakkede nødder i en skål, hæld den varme dressing over og vend godt rundt. Krydr med lidt salt og peber og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?