0

Lun spinat-broccolisalat med bacon og nødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skyl spinaten grundigt, fjern de groveste stilke og dup den tør. Del broccolien i fine små buketter, overhæld dem med kogende vand og lad dem trække 10 min. Rist baconen sprød på en tør pande, hæld fedtet over i en lille gryde og læg ternene på køkkenrulle. Kom eddike, finthakket løg og olie i gryden og kog op. Kom sukkeret ved og lad det simre til sukkeret er opløst. Kom spinat, drænet broccoli, bacon og grofthakkede nødder i en skål, hæld den varme dressing over og vend godt rundt. Krydr med lidt salt og peber og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften