0

Lynstegt grønt og kål med friske blommer, ingefær og cashewnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Soya, Nødder, Sesam, Jordnødder, Cashewnødder, Gluten

Fremgangsmåde

Skyl toscanakålen, fjern de grove ribber og snit bladene i 1 cm brede strimler. Rens peberfrugterne og skær dem i smalle både. Skær squashen i tynde stave og blommerne i tynde både. Pisk soja, honning, ingefær, chili og et kværn peber godt sammen. Varm et godt skvæt olie op i en wok, kom squash og peberfrugter ved og rist dem 1 min. Kom kål og forårsløg ved og rist yderligere 1-2 min. til kålen lige begynder at blive blød. Vend blommerne og sojablandingen i, varm det godt igennem og smag til med salt og peber. Anret på et flot fad, drys med grofthakkede cashewnødder og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?