0
Lynstegt oksekød med svampesauce, ris og gulerødder

Lynstegt oksekød med svampesauce, ris og gulerødder

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris, basmati
1 min.
Ris

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

svampe sovsoksekød i strimler
2 min.
Kød

Varm en stor pande op ved højeste varme. Steg kødet i en smule olie i 2-3 min., blot så det tager lidt farve.

Krydr med lidt salt, kom så svampesaucen på panden, og lun igennem kort.

myntecitrongulerødder
10 min.
Grønt

Skræl gulerødder og skær dem i tynde strimler, brug evt. et mandolinjern.

Kom gulerødder op i en skål, og vend dem sammen med masser af citronsaft, fintrevet citronskal og plukket mynte.

20 min.
Anretning

Anret ris i en dyb tallerken med kød og sovs ovenpå og råkost ved siden af.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?