0

Lynstegt spaghetti med svampe og forårsløg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fuldkornsdurumhvedemel, Hvedemel

Fremgangsmåde

Skær stokkene af svampene og riv resten i strimler. Snit forårsløgene i brede skrå stykker og skær hvidløgene i tynde skiver. Kog pastaen al dente i letsaltet vand som anvist på pakken. Varm lidt olie op i en wok og kom svampe og forårsløg ved. Rist 2-3 min. og tilsæt hvidløg og sambal oelek til det begynder at dufte. Rør pastasaucen i og lad det lige koge op. Vend pastaen i, varm igennem og smag til. Server straks, gerne garneret med masser af strimlet frisk basilikum, som den er eller som tilbehør til fx stegt kylling eller fisk.

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Spaghetti:

Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?