0

Lynstegte boghvedenudler med spidskål, forårsløg og sesam (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kom nudlerne i en skål, overhæld dem med spilkogende vand og lad dem trække ca. 15 min. til de er møre. Dræn dem godt og vend med sesamolien. Trim spidskålen for grove yderblade og stok og snit bladene i strimler. Snit 2 forårsløg i 1 cm brede skrå skiver og hak hvidløgene fint. Varm et skvæt olie godt op i en wok og tilsæt hvidløg, ingefær og chili og rist kortvarigt til det begynder at dufte. Kom kål, forårsløg og 2 spsk. vand ved, krydr med salt og peber og rør godt. Læg låg på og lad det dampe 2-3 min. til kålen lige er faldet sammen. Kom nudler, soja, sesamfrø og eddike ved, vend godt og varm det igennem. Smag til, anret og drys med 1 fintsnittet forårsløg. Server straks til fx stegt kylling, okse eller fisk - gerne med en god sød chilisauce til.

Kommentarer og forslag til opskriften