0

Lynstegte grønne grøntsager med rødløg og cashewnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Soya, Nødder, Sesam, Jordnødder, Cashewnødder

Fremgangsmåde

Skyl pak choien grundigt og snit bladene i 1 cm brede strimler. Skær squashen tynde stave og de pille løg i 7 mm brede både. Nip bønnerne og kog dem i 5-7 min. Kom derefter bønnerne over i en skål, og køl dem hurtigt ned med iskoldt vand og snit dem i ½ cm brede stykker med lange, meget skrå snit. Pisk soja, honning, ingefær, chili og et kværn peber godt sammen. Varm et skvæt olie rigtig godt op i en wok, kom grøntsagerne ved og rist 5-7 min. under omrøring til grøntsagerne er møre med sprødt bid. Vend sojablandingen i, varm det godt igennem og smag til med salt og peber. Anret på et flot fad og drys med grofthakkede cashewnødder og evt. koriander. Top med citronbådene og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?