Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løg og bladselleri fint.
Varm en gryde op ved middel varme. Steg chilipulveret (pas på med mængden - det er stærkt) i 1/2 spsk. olie pr. person, så det begynder at dufte. Kom løg og bladselleri i gryden, og steg dem under omrøring i ca. 5 min., indtil de bliver gyldne.
Hæld tomatpuré i gryden, tilsæt bouillon og 1 dl vand pr. person, og lad det simre i 5 minutter.
Smag til med salt, honning, citronsaft og peber.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Skær fisken i mundrette stykker, og kom den i tomatsovsen. Lad det simre 5 min., indtil fisken begynder at flage.
Fordel pastaen i dybe tallerkener og anret tomatsovsen ovenpå. Vend rucolaen med lidt olie, krydr med salt og peber, og top henover pastaretten.
Kundekommentarer ()