0
Kuller i syrlig tomatchilisovs med pasta penne og rucola

Kuller i syrlig tomatchilisovs med pasta penne og rucola

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

bladselleriløg
1 min.
Forbered grøntsagerne

Hak løg og bladselleri fint.

 

tomatpuréchilipulverBouilloncitron
5 min.
Rør sovsen

Varm en gryde op ved middel varme. Steg chilipulveret (pas på med mængden - det er stærkt) i 1/2 spsk. olie pr. person, så det begynder at dufte. Kom løg og bladselleri i gryden, og steg dem under omrøring i ca. 5 min., indtil de bliver gyldne.

Hæld tomatpuré i gryden, tilsæt bouillon og 1 dl vand pr. person, og lad det simre i 5 minutter.

Smag til med salt, honning, citronsaft og peber.

penne pasta
15 min.
Kog pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

kullerfilet uden skind
20 min.
Skær fisken

Skær fisken i mundrette stykker, og kom den i tomatsovsen. Lad det simre 5 min., indtil fisken begynder at flage.

rucola
25 min.
Anretning

Fordel pastaen i dybe tallerkener og anret tomatsovsen ovenpå. Vend rucolaen med lidt olie, krydr med salt og peber, og top henover pastaretten.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
507 kcal
Fedt:
15,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
1,8 g
Kulhydrat:
54,2 g
heraf sukkerarter:
7 g
Kostfibre:
4 g
Protein:
35,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?