Kartofler: Skrub kartoflerne godt, kog dem møre i letsaltet vand og lad dem køle af. Rist mandelsplitterne gyldne på en tør pande eller i ovnen. Snit forårsløgene i tynde skiver og halver kartoflerne. Pisk olie, sennep, presset hvidløg, eddike, sukker, salt og peber sammen. Smag til og vend marinaden med kartofler, mandler og forårsløg. Lad det marinere mindst 10 min. på køl.
Dildcreme: Hak dilden fint og rør den med cremefraiche, mayonnaise, salt og peber. Smag til og opbevar på køl indtil servering.
Fisk: Rør majsmelet med salt og peber, vend fiskefileterne deri og lad dem hvile 10 min. Smelt en god klat smør på panden og steg fileterne gyldne og møre deri.
Server retten med en sprød grøn salat med ærter og broccoli samt godt groft brød til.
Kommentarer og forslag til opskriften