0

Marinerede kartofler på mizunasalat med feta, ærter og nigellafrø (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne godt, kog dem møre i letsaltet vand og lad dem dampe tørre. Pisk sennep og honning sammen og tilsæt olie, fintrevet skal og saften af den halve citron. Smag til med salt og peber, vend marinaden med de varme kartofler og lad det trække 20 min. Skyl imens salaten, slyng den tør og bred den ud på et flot fladt fad. Fordel kartoflerne ovenpå og drys med ærter, feta og til sidst nigellafrø. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

Nigellafrø  der er små sorte frø er en almindelig ingrediens i Mellemøsten og Indien. De er let bitre og pebrede i smagen, og kan steges før brug for at forstærke smagen. Nigellafrø kendes også som 'jomfru i det grønne'.Nigella bruges undertiden i garam masala eller mildere retter som for eksempel kormas. I Mellemøsten og Indien tilsættes nigellafrø gerne til en brøddej før bagning.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?