0

Marineret ovnbagt laksefilet med krydderurter og bagte grøntsager

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk: Marinade: 1 dl olie, lidt salt, finthakket hvidløg, citronsaft, finthakket dild og basilikum blandes og hældes i en plastpose. Læg laksen i posen og læg posen i køleskab i mindst 30 minutter. Tag laksen op af posen og læg den i et ovnfast fad. Hæld halvdelen af marinaden over og gem resten til grøntsagerne.

Grøntsager: Soigner squash og peberfrugter og skær dem i strimler. Rengør forårsløgene og skær dem i tynde skiver. Sautér det hele i lidt olie på en pande og smag til med salt og peber. Læg grøntsagerne i et ovnfast fad og hæld resten af marinaden over.

Sæt fadene i en 200 grader varm ovn i ca. 12-15 min.

Server sammen med frisk pasta.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.