0

Marineret vildtgryde med mørk chokolade og korianderfrø

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Marinering: Trim grøntsagerne og snit dem alle i tynde skiver. Befri rosmarin og timian for de grove stilke og hak bladene groft. Vend grøntsager, krydderurter, laurbær, korianderfrø, rødvin og sherry sammen og lad det marinere min. 1 time, men gerne 4 timer, på køl.

Gryde: Hæld marinaden fra kød og grøntsager over i en skål og gem det. Del kød og grøntsager fra hinanden. Varm 3 spsk. olie godt op i en tykbundet gryde og rist kødet 3-4 min. Kom grøntsagerne ved og rist yderligere 3-4 min. Kom marinaden ved, hæld fonden på og lad det simre ved lav varme i 2 timer. Tilsæt grofthakket chokolade og rør til det er opløst. Smag til med salt og peber og lad retten simre yderligere 1 time.

Server med et godt drys hakket persille, små nykogte kartofler eller kartoffelmos samt en drueagurk, asier eller rødbeder.

Kommentarer og forslag til opskriften