Sæt en gryde med vand over at koge.
Pil det yderste lag af porren, skræl kartoflerne og sellerien, og skær det hele i grove stykker. Lad grøntsagerne koge i ca. 15 min., indtil grøntsagerne er helt møre. Sigt vandet fra, tilsæt mælken lidt efter lidt, og mos grøntsagerne med et piskeris til en grov mos. Smages til med salt.
Pil løget og hvidløget, og hak det fint.
Varm en gryde op ved høj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca 5 min. uden for meget omrøring, så kødet kan få farve. Skru blusset ned på middel varme, tilsæt løg og hvidløg, og steg yderligere 5 min. under omrøring. Tilsæt laurbærblade, bouillonpulver og 1 dl. vand pr. person, og lad retten simre i ca. 10 min. Smag til med salt og rigeligt peber, og jævn evt. retten med maizena.
Opløs 1/2 tsk. sukker og lidt salt i 2 spsk. eddike pr. person.
Skyl radiserne grundigt, nip top og bund af, skær dem i skiver, og vend dem i eddikelagen.
Fordel mosen i tallerkener sammen med millionbøffen, og top med syltede radiser.
Kundekommentarer ()