0

Mizunasalat med dampet broccoli, cherrytomater, rødløg og sennepsdressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del broccolien i fine små buketter, skær stokken i små tern og damp begge dele netop møre i letsaltet vand, 2-3 min. Køl straks af i koldt vand for at stoppe kogeprocessen og lad dem dryppe godt af. Skyl salaten og slyng den tør. Halver tomaterne og snit løget i tynde skiver. Pisk olie, balsamico, sennep, salt og peber godt sammen og smag til med honning. Bred salaten ud på et fladt fad og fordel broccoli, tomater og løg ovenpå. Dryp dressingen over og server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?