0

Mizunasalat med tomater, grillede pebre og sennepsdressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Halver peberfrugterne og fjern blomst og kerner. Læg dem på en bageplade med skindsiden opad, pensl med en smule olie, og grill skindet sort under ovngrillen. Læg dem i en dyb tallerken, overdæk med film og stil til side 10 min. Skyl salaten godt, halver tomaterne og snit løgene i tynde skiver. Pisk olie, citronsaft, sennep, salt og peber godt sammen og smag til. Fjern filmen fra peberfrugterne, træk forsigtigt skindet af og skær kødet i brede strimler. Bred salaten ud på et fladt fad og fordel peberfrugt, tomater og løg og læg dem ud på et stort fladt fad. Fordel tomaterne ovenpå og drys med porretop. Dryp dressingen henover og server med godt brød til. Salaten er god til alle type kød og hvid fisk.

Kommentarer og forslag til opskriften