Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tag grisekødet ud af posen, og kom evt. væske ned i en gryde.
Skær kødet ud i tern, og kom det ned i gryden.
Lun kødet igennem ved lav varme, under låg i ca. 15 min.
Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.
Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger! Sæt uret, tik, tak - efter 9 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min.
Pluk pak choy ud i blade og det samme med persillen. Skær pak choy igennem et par gange med en kniv, og skær squashen i tern på ca. 2x2 cm.
Find en stor pande eller wok frem, og varm den op på højeste blus.
Tilsæt en smule olie, og steg squashternene i 2 min, til de har taget en smule farve, men stadig har bid.
Tilsæt så pak choy, og lad dem varme med et minut eller to.
Træk panden fra varmen, og tilsæt persille. Vend rundt og lad eftervarmen tilberede det hele lidt mere, blot så persillen lige falder sammen, men stadig har lidt bid. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Vend risene med krydderblandingen, og smag til en sidste gang.
Smør en god, stor klat yoghurt ud i bunden af en dyb tallerken. Anret risene ovenpå, med grønt og kød henover.
Onion Bhaji krydderimix indeholder:
Kundekommentarer ()