Tag svinekødet ud af posen og kom evt. væske ned i en gryde. Skær kødet ud i tern og kom det ned i gryden. Lun kødet igennem ved lav varme, under låg - ca. 15 min.
Sæt risene over at koge efter anvisningen på pakken. Skyl pak choy, squash og persille. Pluk pak choyen ud i blade og det samme med persillen. Skær pak choy igennem et par gange med en kniv.
Skær squashen i tern på ca. 2x2 cm.
Find en stor pande eller wok frem og varm den op på højeste blus. Tilsæt en smule olie og steg squashternene i 2 min, til de har taget en smule farve men stadig har bid. Tilsæt så pak choy og lad dem varme med et minut eller to. Træk panden fra varmen og tilsæt persille. Vend rundt og lad eftervarmen tilberede det hele lidt mere, blot så persillen lige falder sammen men stadig har lidt bid. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Vend risene med krydderblandingen og smag til en sidste gang.
Smør en god, stor klat yoghurt ud i bunden af en dyb tallerken. Anret risene ovenpå, med grønt og kød henover.
Velbekomme!
Onion Bhaji krydderimix indeholder:
Kundekommentarer ()