0
Kotelet med græskar, kikærter og agurkesalat
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Soya, Soyabønner, Nødder, Sesamfrø

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hoisinsaucehokkaido græskarkikærter i vand
1 min.
Græskar

Vask græskaret grundigt - du behøver ikke at skrælle det. Halvér græskarret og fjern kernehuset med en ske. Skær græskarret ud i ca. 3 x 3 cm tern og vend det med hoisinsauce, lidt olivenolie og salt. 

Fordel ternene ud på en bageplade dækket med bagepapir og bag dem i ca.  20 min, til de har taget farve og er møre.

Dræn kikærterne for vand. Vend dem med græskarrene, når de kommer ud af ovnen og krydr med lidt salt og friskkværnet sort peber.

agurkerChipotle (røget chili)limekoriander
5 min.
Agurker

Kom al saften fra lime op i en skål og pisk lidt sukker ud heri.

Pluk korianderen ud i blade og snit stilkene fint med en kniv

Skyl agurkerne og skær dem tyndt med en kniv. Vend agurker op i limesaften og tilsæt den røgede chili og korianderstilke.

Lad det trække til servering.

kotelet af gris
15 min.
Kød

Krydr koteletterne grundigt med salt og friskkværnet peber. Steg dem ca. 3-4 min på hver side på en godt varm pande i en smule olivenolie. 

koriander
30 min.
Anretning

Anret græskarternene på en tallerken med kødet ved siden af.

Server agurkesalaten til og drys med korianderbladene.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?