Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær fisken i stykker på ca. 2x2 cm., og krydr dem med salt. Gem fisken til senere.
Forvarm ovnen til 250 grader varmluft med overvarme. Dæk en bageplade med bagepapir.
Flæk spidskålen i 1/8 på den lange led, og overfør stykkerne til bagepladen. Vend stykkerne med 1 tsk. olie pr. person, og krydr dem med salt.
Bag spidskålen i 10-15 min., indtil den har fået godt med farve.
Riv hvidløget ned i en skål, og tilsæt citronsaft, fiskesauce, sriracha (pas på med mængden - den er stærk) og 1/2 tsk. sukker pr. person.
Hæld ca. 1 spsk. vand pr. person i, og rør godt rundt.
Varm en pande op ved høj varme. Steg fiskestykkerne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2-3 min., så de får farve på en side og begynder at flage.
Overfør fisken til et fad, og hæld halvdelen af vinaigretten henover.
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Fordel nudlerne i skåle, anret kålen henover, og top med fisk og resten af vinaigretten.
Kundekommentarer ()