0

Nem quiche med broccoli, asparges og forårsløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Spelthvedemel

Fremgangsmåde

Smør et tærtefad godt. Del broccolien i små buketter og skær stokken i små tern. Bræk de træede ender af aspargeserne – de kasseres – og del toppene i 3 cm lange stykker. Trim forårsløgene og snit dem i 2 cm brede stykker med et meget skråt snit. Rist broccoli, asparges og forårsløg på panden i lidt olivenolie til de er lige knap møre, krydr med salt og peber og fordel dem i tærtefadet. Pisk æg, mælk, parmesan, chili, salt og peber sammen og rør melet i. Hæld blandingen over grøntsagerne og bag ved 175 grader i ca. 30 min. til æggemassen er fast og overfladen gylden. Lad den køle 10 min. og server med salat og brød til, eller som tilbehør til kød, fisk eller fjerkræ.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?