0

Nudelsalat med radiser, broccoli og soja-sesamdressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Del brocolien i fine små buketter og kom dem i en skål sammen med de tørrede nudler. Hæld kogende vand over, dæk skålen til og lad det trække ca. 10 min. til broccoli og nudler er møre med bid. Skyl under koldt vand, dræn og stil på køl. Trim radiserne og skær dem i både eller skiver. Flæk agurken, fjern kernerne med en ske og skær kødet i tern eller skiver. Sæt begge dele i køleskabet - salaten bliver bedst, hvis alle elementer er godt nedkølet før samling. Rør sesamfrø, soja, sesamolie og eddike sammen og juster med mere soja, olie eller eddike efter smag. Vend nudler, grøntsager, dressing og evt. koriander hurtigt sammen og server straks til fx stegt kylling, fisk eller en god bøf.

Kommentarer og forslag til opskriften