Kom nudlerne i en skål, overhæld dem med kogende vand og lad dem trække mens resten forberedes. Halver chilien, skrab kernerne ud og skær den i tynde strimler. Snit hvidløget i tynde skiver og kom begge dele op i en gryde med soja, østerssauce og fond. Kog det sammen mens grøntsagerne ordnes. Skær pak choien i kvarte, fjern stokken og snit den i brede strimler på tværs. Snit løgene i tynde skiver og peberfrugterne i strimler på tværs. Skær svampene i tynde skiver. Varm olien op i en wok og lynsteg pak choi, forårsløg (erstattes evt. af 2 stk. skalotteløg) og peberfrugt ca. 2 min. Kom svampene ved, vend hurtigt og hæld suppen på. Kog op, smag til med limesaft, østerssauce og soja og kom nudlerne ved. Server straks i små skåle. Tilsæt evt. ristede tigerrejer eller kyllingestrimler til suppen.
Kommentarer og forslag til opskriften