0

Nudler med glaskål, snackpeber, frisk ananas og sesamfrø (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kom nudlerne i en skål, hæld kogt vand over og lad dem trække ca. 10 min. til de er bløde. Skræl glaskålen og rens snackpeberen - snit begge i strimler. Befri ananasen for skal og stok og skær kødet i tern. Pil løget og snit det i tynde både. Bland sesamolie, 1 spsk. olie, soja, eddike og sukker i en skål og smag til. Hæld vandet fra nudlerne og lad dem dryppe af. Varm lidt olie op i wok og rist glaskål, peberfrugt og løg 3 min. Rør ananas i og rist yderligere 1 min. Vend nudlerne i, tilsæt marinaden og kog det op. Smag til, drys med ristede sesamfrø og evt. koriander og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften