0
Oksebryst i sennepssauce med broccoli og ris
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris, basmati
1 min.
Ris

Start med at koge risene efter anvisning på posen.

Kog samtidig en kedelfuld vand op i en elkoger eller i en gryde.

creme fraiche 38%sousvide tilberedt oksebryst i tern
2 min.
Kød

Kom kødet, uden lage, op i en gryde sammen med creme fraiche. Lad det hele simre stille og roligt under låg i ca. 10 min.

broccoliestragonskalotteløg
10 min.
Broccoli

Skyl broccoli, skær den ud i små buketter, og hæld det kogende vand over buketterne i en skål. Lad dem trække i 5 min.

Pluk imens estragon ud i blade, og hak dem fint. Hak ligeledes skalotteløg fint.

Dræn så vandet fra broccolien, og vend de med lidt olivenolie, skalotteløg, estragon og lidt salt.

dijon sennep
20 min.
Anretning

Træk kødet fra varmen, rør sennep i efter smag, og smag til med lidt salt og et godt skud friskkværnet, sort peber.

Anret ris i en dyb tallerken sammen med kød, sauce og broccoli.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?