0

Omelet med gedeost og sauté af champignon, mangetout og rød peber (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Rens peberfrugt og løg og skær begge dele i tynde både. Del mangetoutærterne på midten med et meget skråt snit og hak hvidløget fint. Sauter alle grøntsagerne i lidt olie uden at de tager farve. Pisk ingredienserne til en omelet sammen ad gangen - 3 æg, 1 spsk. fløde, salt og peber - og smelt et klat smør på panden. Hæld æggemassen på, rør rundt med en gaffel indtil omeletten kun lige kan hænge sammen, "klap" den flad og smuldr 50 g ost henover. Lad æggemassen stivne sammen, fordel ¼ af fyldet på midten og fold omeletten sammen herom - gentag med de næste tre. Server med grønt salat, brød og gerne et drys klippet purløg til.

Kommentarer og forslag til opskriften