Trim forårsløget, snit det i helt tynde skiver og hak hvidløgene fint. Skrub eller skræl gulerødderne og riv dem fint. Riv squashen groft.
Varm 2 spsk. olie op til medium varme og sauter løg og hvidløg til de er blevet bløde. Kom gulerødder og squash ved og sauter yderligere 3-4 min. Kom det i en skål sammen med revet ost, oregano, salt og peber.
Del æggene i blommer og hvider. Kom blommerne i skålen med grøntsager og rør godt rundt. Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i. Bred blandingen ud på bagepapir i en lille bradepande og bag den ved 200 grader i 15-20 min. til den er fast og fint gylden. Skær fritattaen ud i firkanter og server som tilbehør til alle typer af kød og fisk. Eller top den med røget laks, parmaskinke eller soltørret tomatsalsa og brug dem som appetizers.
Kundekommentarer ()