Trim forårsløget, snit det i helt tynde skiver og hak hvidløgene fint. Skrub eller skræl gulerødderne og riv dem fint. Riv squashen groft.
Varm 2 spsk. olie op til medium varme og sauter løg og hvidløg til de er blevet bløde. Kom gulerødder og squash ved og sauter yderligere 3-4 min. Kom det i en skål sammen med revet ost, oregano, salt og peber.
Del æggene i blommer og hvider. Kom blommerne i skålen med grøntsager og rør godt rundt. Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i. Bred blandingen ud på bagepapir i en lille bradepande og bag den ved 200 grader i 15-20 min. til den er fast og fint gylden. Skær fritattaen ud i firkanter og server som tilbehør til alle typer af kød og fisk. Eller top den med røget laks, parmaskinke eller soltørret tomatsalsa og brug dem som appetizers.
Kommentarer og forslag til opskriften