0

Ovnbagt hvilling med persillesmør på bund af selleri, hasselnødder, citron og timian

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvilling, Mælk, Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Knoldselleri, Hasselnødder

Fremgangsmåde

Rør smør, finthakket persille, rasp, salt og peber sammen. Skræl sellerien og skær den i mellemstore tern. Hak hasselnødderne groft og riv skallen fra hele citronen med et juliennejern. Vend selleri, nødder, citronskal, timianblade, honning, olie, salt og peber godt sammen og bred det ud i bunden af et ovnfast fad. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn og forbag sellerien i 15 min. Snit to dybe ridser på hver side af fiskene og gnid dem med salt og peber. Tag fadet ud af ovnen, læg fiskene ovenpå selleriternene og fordel smørret henover. Bag videre i ca. 15 min. til fiskene er gennembagte.

Server sammen med små kogte kartofler, kold krydderurtecreme eller hollandaisesauce og sprød grøn salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?