0

Ovnbagt lyssejfilet med peber/citron topping og sauce af rød peberfrugt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Sauce: (begynd med saucen). Skær 1 peberfrugt og 1 skalotteløg i tern og sauter dem i lidt olie i en gryde. Tilsæt hønsefond og tomatkoncentrat og lad saucen koge ind til det halve. Blend saucen med en stavblender, kog op igen, tilsæt fløden og smag til med salt, peber og evt. lidt sukker. Saucen kan jævnes med en smule maizena.

Topping: Skær 1 rød peberfrugt og 1 lille skalotteløg i meget, meget fine tern. Svits dem i lidt olie på en pande og tilsæt ½ tsk. revet citronskal. Krydr med salt og peber.

Fisk: Del fisken i 4 portioner og placer dem i et smurt ovnfast fad. Fordel toppingen på fisken og bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 10 min.

Server retten sammen med små kartofler, ris eller pasta.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?