Salsa: Skær cherrytomaterne i tern. Befri avokadoer og mango for sten og skal og snit frugtkødet i små tern. Soigner rødløg, hvidløg og chili og hak det hele meget fint. Rør alle ingredienserne sammen med koriander, citronsaft, olie, salt og peber. Smag til og lad salsaen trække ved stuetemperatur frem til servering.
Fisk: Sauce: Rør honning, dijonsennep, karry, smør, lidt salt og peber godt sammen i en skål. Smør et passende størrelse ovnfast fad. Buk fileterne løst sammen 1 gang på midten og læg dem som tagsten i fadet (så de holder på hinanden). Hæld saucen over og sæt fadet i en 175 grader varm ovn i 12-14 min. til fisken er mør og gennembagt. Rist mandelsplitterne på en pande (mens fisken er i ovnen) og drys dem over fisken lige inden servering.
Server retten sammen med ovnbagte kartofler og dampet broccoli eller grønne asparges.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kommentarer og forslag til opskriften