Fisk: Rens svampene og hak dem fint. Smelt 25 g smør på en pande, tilsæt svampe, krydr med lidt salt og peber og rist dem gyldne. Kom dem i en skål og rør kastanjepuré, ¼ bundt finthakket persille og saften fra ½ citron i og rør det godt sammen. Læg fileterne op på række, krydr dem let med salt og peber og fordel svampekastanjemassen derpå. Rul fileterne sammen om fyldet og læg dem i et ovnfast fad. Smelt de resterende 25 g smør, pensl rullerne med det og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 12-15 min. til fisken lige er mør. Drys med resten af persillen og server straks.
Kompot: Skrub kartoflerne godt og kog dem møre i letsaltet vand. Hak rødløgene fint, klip purløgene i 3 mm små stykker og hak dilden. Pisk honning, ¾ dl olivenolie, fintrevet skal af ½ citron, salt og peber godt sammen og smag til med citronsaft. Knus de varme kartofler let med en gaffel, vend dem sammen med rødløg, purløg, dild og dressing, saml det hurtigt med gaflen og smag til.
Server sammen med en stor skål grøn salat med fx friske æbler, ærter, snittet forårsløg og feta og et stykke godt brød.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kommentarer og forslag til opskriften