0
Ovnbagt torskefilet med karrysauce og friske asparges

Ovnbagt torskefilet med karrysauce og friske asparges

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Skyl fileterne og dup dem tørre. Placér dem i et smurt ovnfast fad, krydr med salt og dryp lidt olie over. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 12-15 min. (indtil fisken er "mælkehvid").

Karrysauce: Rist karryen af i en gryde, tilsæt løg og æble skåret i fine tern og lidt olie. Sautér det i ca. 2 min. Tilsæt hvidvin og lad det få et opkog. Tilsæt herefter æblejuice og hønsefond og lad det koge ind til det halve. Til sidst blendes saucen og den smages til med salt og peber.

Bacon: Svits baconternene på en varm pande og drys dem over fisken inden servering.

Asparges: Fjern den træede ende på aspargeserne ved at brække dem af. Skyl aspargeserne og kog dem i letsaltet vand i 3-5 min. (afhængig af tykkelse). Der skal stadig være bid i dem.

Server retten sammen med kartofler eller pasta.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?