0

Ovnomelet med broccoli, cherrytomater, bacon og hytteost (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rist baconen gylden, men knapt sprød, på en tør pande og dryp af på køkkenrulle. Del broccolien i buketter, skær stokken i tern og damp begge dele 2 min. i letsaltet vand. Køl straks af under koldt vand og dryp godt af. Fordel broccolien i et smurt ildfast fad, 20 x 20 cm. Pisk æggene sammen og rør hytteost, presset hvidløg, oregano, salt og peber i. Hæld æggemassen over broccolien, drys med baconen og læg halve tomater i overfladen. Bag omeletten 20-30 min. ved 150 grader til æggemassen er stivnet og overfladen er gylden. Server fx med en sprød salat og godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften