0

Ovnomelet med broccoli, cherrytomater, bacon og hytteost (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rist baconen gylden, men knapt sprød, på en tør pande og dryp af på køkkenrulle. Del broccolien i buketter, skær stokken i tern og damp begge dele 2 min. i letsaltet vand. Køl straks af under koldt vand og dryp godt af. Fordel broccolien i et smurt ildfast fad, 20 x 20 cm. Pisk æggene sammen og rør hytteost, presset hvidløg, oregano, salt og peber i. Hæld æggemassen over broccolien, drys med baconen og læg halve tomater i overfladen. Bag omeletten 20-30 min. ved 150 grader til æggemassen er stivnet og overfladen er gylden. Server fx med en sprød salat og godt groft brød til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?