0

Pære-avokadosalat med blå ost og kandiserede valnødder

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom sukkeret i en kasserolle og lad det smelt langsomt til det er gyldent. Kom vandet ved og vend valnødderne i. Tag gryden af varmen og rør til sukkeret er jævnt fordelt over nødderne. Bred dem ud på et stykke bagepapir og lad dem køle helt ned. Del pærerne i halve, fjern kernehusene og skær dem i tynde både. Halver avokadoerne, fjern skal og sten og skær også dem i tynde både. Taglæg begge dele flot på et fladt fad og dryp med citronsaft, god olivenolie og honning. Læg osten på i små klumper og drys med nødderne. Server straks til fx laks, helstegt kylling eller en lammekølle.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?