0
Paneret lange med spaghetti og ostebagte svampe

Paneret lange med spaghetti og ostebagte svampe

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Kota-ostchampignonsløgporre
1 min.
Bag svampene

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.

Hak løg og porre i strimler, og skær svampene i halve. Læg dem i et stort ildfast fad, vend med 1/2 spsk. olie pr. pers., og krydr med salt og peber.

Placér osten i midten, og bag retten i ca. 20 min., indtil grøntsagerne har fået farve, og er blevet møre.

Lange loins uden skindraspMini mælk
15 min.
Steg fisken

Skær fisken i ca. 2x2 cm stykker, og krydr godt med salt.

Forbered 3 tallerkener med hver i sær 1 spsk. hvedemel pr. person, lidt mælk og til sidst en med raspen.

Varm en pande op ved middelhøj varme.

Vend fiskestykkerne først i hvedemel, så mælk og til sidst i raspen.

Steg stykkerne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 1 min. på to sider, indtil det har fået godt med farve, og begynder at flage.

Læg dem på et fad, og krydr igen med salt og peber.

spaghetti, 50% fuldkorn
20 min.
Kog pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

Sigt vandet fra pastaen, vend det i fadet med svampene, og vend det godt rundt.

30 min.
Anretning

Servér pastaretten med den stegte fisk.

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Spaghetti:

Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)

Bonusinfo

Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
554 kcal
Fedt:
20,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,1 g
Kulhydrat:
51,5 g
heraf sukkerarter:
7 g
Kostfibre:
4,8 g
Protein:
36,6 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?