Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løg, selleri og hvidløg fint.
Skær kødet i tern på ca. 1x1 cm., og gem væden fra kødet.
Varm en pande med høje sider op ved høj varme.
Når panden er rygende varm, steges kødet i 1 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve på én side. Tag kødet af panden, og kom løg, selleri og hvidløg på panden.
Lad grøntsagerne stege i ca. 5 min. under omrøring.
Hæld tomatsugo, oliven, væden fra kødet og kødet i en gryde, og lad det simre i ca. 5 min.
Smag til med salt og peber.
Kog spaghetti som angivet på pakken.
Fordel pastaen i dybe tallerkener, og anret sovsen henover.
Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.
Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.
Spaghetti:
Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.
(* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)
Kundekommentarer ()