0
Spaghetti med mør svinenakke, grønne oliven og tomatsugo

Spaghetti med mør svinenakke, grønne oliven og tomatsugo

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

løgbladsellerihvidløg
1 min.
Hak grøntsagerne

Hak løg, selleri og hvidløg fint.

Sous vide, mør grisenakke
10 min.
Skær kødet i tern

Skær kødet i tern på ca. 1x1 cm., og gem væden fra kødet.

grønne oliven, uden sten
15 min.
Steg kødet

Varm en pande med høje sider op ved høj varme. 

Når panden er rygende varm, steges kødet i 1 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve på én side. Tag kødet af panden, og kom løg, selleri og hvidløg på panden.

Lad grøntsagerne stege i ca. 5 min. under omrøring. 

Hæld tomatsugo, oliven, væden fra kødet og kødet i en gryde, og lad det simre i ca. 5 min. 

Smag til med salt og peber.

spaghetti, 50% fuldkorn
20 min.
Kog spaghettien

Kog spaghetti som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Fordel pastaen i dybe tallerkener, og anret sovsen henover.

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Spaghetti:

Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)

Næringsindhold pr. person:

Energi:
521 kcal
Fedt:
21,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,7 g
Kulhydrat:
46,4 g
heraf sukkerarter:
7,3 g
Kostfibre:
4,1 g
Protein:
32,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?