0
Pasta i cremet zucchini med røget mørbrad

Pasta i cremet zucchini med røget mørbrad

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
salt
1 min.
Pastaen

Sæt en gryde med saltet vand over at koge.

squashløghvidløg
3 min.
Grøntsagerne

Pil løget og hvidløget, og skyl squashen. Riv det hele på den grove side af et rivejern.

røget grisemørbrad
10 min.
Kødet

Skær mørbraden i grove tern.

tørret linguine (pasta)
15 min.
Pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

rosmarincreme frisk 9%sort peber
20 min.
Sovsen

Sæt en gryde eller dyb pande over høj varme. Steg kødet og rosmarinstilken i 1 tsk. olie i 20 sek. uden at røre rundt. Tilsæt de revne grøntsager og steg i ca. 4 min under omrøring, indtil de er gyldne.

Skru helt ned for varmen og tilsæt creme frisken. Rør rundt, indtil det får en cremet konsistens, og smag til med salt og peber.

25 min.
Anretning

Fordel pastaen i skåle, hæld sovsen henover og top med revet ost.

Bonusinfo

Himmelbjergost er fremstillet af komælk fra Midtjylland. Det økologiske mejeri producerer denne utrolig fine faste ost. De lokale økologiske landmænd gør en dyd ud af, at leve op til de økologiske krav om høj mælkekvalitet. Køerne går frit langs Himmelbjerget rod, hvor der er en meget frodig natur. Mælken holdes i separate tanke og føres skånsomt ind i de små ostekar på kun 1000 liter, hvor osteprocessen foregår, hvorefter den presses nænsomt i de gamle osteforme. Osten modnes i 12-16 mdr. på GRAND fromages Affinageri. Osten er fast med fine toner af karamel, brændte mandel og er fint afrundet med en let syre. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
505 kcal
Fedt:
25 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,4 g
Kulhydrat:
42,4 g
heraf sukkerarter:
12,2 g
Kostfibre:
7 g
Protein:
26,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?