0

Pasta med Bella Gomba, porrer og soltørrede tomater

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Allergener:
Hvedemel

Fremgangsmåde

Kog pastaen som anvist på pakken, dræn dem og stil til side. Bræk stokken af svampene og kasser dem. Skær hattene i tykke skiver og snit porrerne i tynde skiver. Hak hvidløgsfeddet fint og klip tomaterne i strimler. Varm lidt olie op i en gryde og sauter svampene til de er let gyldne. Kom porrer, hvidløg og tomater ved og sauter videre til porrerne er bløde. Hæld fondog balsamico på og lad det simre 5 min.

Vend pastaerne i og varm dem igennem. Rør osten i og smag til med salt og peber.

Server straks som den er med groft brød til eller som tilbehør til kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften