0

Pasta med cremet broccoli, porrer, bacon og ærter og sprødt drys (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Sæt en gryde letsaltet vand over til pastaen. Riv brødkrummerne på den grove side af rivejernet. Del broccolien i små buketter, overhæld dem med kogende vand og lad dem trække indtil brug. Rens porrerne, snit dem i ½ cm tynde skiver og hak hvidløgene fint. Varm lidt olie op i en dyb pande, rist brødkrummerne gyldne deri og lad den dryppe af på køkkenrulle. Tør panden af og kom baconternene på. Rist dem gyldne og knap sprøde og tilsæt så porrer og hvidløg. Sauter til porrerne er bløde og vend drænet broccoli, fløde, salt og peber i. Lad det simre til saucen er tyk og cremet. Kog imens pastaen som anvist på pakken. Vend drænet pasta og ærter i saucen og smag til. Server straks drysset med brødkrummer og parmesan og giv en fyldig grøn salat og godt brød til.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?