0
Pasta Putanesca med friske pak choy
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Ansjoser, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
salt
1 min.
Pastaen

Sæt en gryde med letsaltet vand over at koge til pasta.

hvidløgSkagenfood tomatsugoansjoserolivenolie, ekstra jomfrupersille
3 min.
Tomatsovsen

Pil hvidløget, og overfør det til en skål med høje kanter. Tilsæt tomatsovsen, ansjoserne og en spsk. olivenolie. Blend sovsen med en stavblender, og tilsæt oliven.

mini pak choysort pebereddikepecorino romano
10 min.
Pak choy og persille

Skyl Pak choy grundigt, og skær de i mundrette stykker. 

Vend Pak choy i en vinaigrette på 1 tsk. olie, 2 tsk. eddike, salt, peber. Riv osten henover lige før servering. 

Skyl persillen grundigt, og hak den groft.

spaghetti
15 min.
Pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

19 min.
Tomatsovsen

Varm en pande op ved høj varme. Ca. 1 min før pastaen er færdig, overføres tomatsovsen til panden. Lad det simre, indtil pastaen er tilberedt færdig og tilføres til tomatsovsen. Vend pastaen i tomatsovsen, tilsæt persillen og smag til med salt og peber.

25 min.
Anretning

Server pastaretten med Pak choy salaten. 

Bonusinfo

ANSJOSER ALLE KAN LIDE

Delikate ansjoser fra Pujado Solano og Grøndals. Bæredygtige ansjoser fra Spanien er ren umami og sunde fedtsyrer. Traditionelt fisket med netfangst i Biscayen og pakket i BPA-fri dåser.

UMAMIBOMBER SÅ GUDERNE SYNGER

Ansjoserne fra Pujado Solano er en bæredygtig umamibombe. De fede, smagfulde fisk bliver renset, saltet og marineret efter en hemmelig opskrift fra Milagros Solano, en af grundlæggerne af virksomheden. De er mindre salte og mere fyldige end de ansjoser man normalt får, hvilket er en tradition i området, hvor de er fisket og fremstillet. Fiskene er fyldt med sund fiskeolie og omega-3 fedtsyrer, har ingen tungmetaller og den utrolige, balancerede smag skal prøves før, man tror på den. De er perfekte til afrundede og delikate tapenader, som smagssætter i supper og fonde, som en ekstra facet i marinader eller bare direkte på friskt brød.

Bonusinfo

Skagenfoods udvalgte grønne oliven er Nocellara oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
514 kcal
Fedt:
24,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,3 g
Kulhydrat:
51,8 g
heraf sukkerarter:
9,5 g
Kostfibre:
7,6 g
Protein:
18 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?