Sæt en gryde med letsaltet vand over at koge til pasta.
Pil hvidløget, og overfør det til en skål med høje kanter. Tilsæt tomatsovsen, ansjoserne og en spsk. olivenolie. Blend sovsen med en stavblender, og tilsæt oliven.
Skyl Pak choy grundigt, og skær de i mundrette stykker.
Vend Pak choy i en vinaigrette på 1 tsk. olie, 2 tsk. eddike, salt, peber. Riv osten henover lige før servering.
Skyl persillen grundigt, og hak den groft.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Varm en pande op ved høj varme. Ca. 1 min før pastaen er færdig, overføres tomatsovsen til panden. Lad det simre, indtil pastaen er tilberedt færdig og tilføres til tomatsovsen. Vend pastaen i tomatsovsen, tilsæt persillen og smag til med salt og peber.
Server pastaretten med Pak choy salaten.
UMAMIBOMBER SÅ GUDERNE SYNGER
Ansjoser er en umamibombe. De fede og smagfulde fisk er fyldt med sund fiskeolie og omega-3 fedtsyrer, har ingen tungmetaller og den utrolige, balancerede smag skal prøves. De er perfekte til afrundede og delikate tapenader, som smagssætter i supper og fonde, som en ekstra facet i marinader eller bare direkte på friskt brød.
Skagenfoods udvalgte grønne oliven er Nocellara oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.
Kommentarer og forslag til opskriften