Bræk den træede ende af aspargeserne - de kasseres - og rens forårsløgene. Snit begge dele i 1½-2 cm lange stykker med et skråt snit. Trim fenniklen og gem den bløde dildlignende top til senere. Snit resten af fenniklen i ½ cm tynde strimler og skyl dem godt. Kog pastaen al dente i rigeligt velsaltet vand, som anvist på emballagen. Skær tomaterne i kvarte og snit olivenerne i skiver. Rør presset hvidløg, sennep, citronsaft, 3 spsk. olie, salt og peber sammen og smag til. Varm lidt olie på i en wok og rist asparges, fennikel og forårsløg med salt og peber - de skal lige blødgøres, men bevare det sprøde bid. Hak imens fennikeltoppen og kom den i en skål sammen med pasta, tomater, oliven, dressing og drænede fetatern. Kom de varme grøntsager ved, vend godt rundt og smag til. Anret på et flot fad og server til fisk, kød eller fjerkræ.
Kundekommentarer ()