0

Persillerodspandekage med rød cheddar, salvie og rødløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Hvedemel, Mælk

Fremgangsmåde

Pandekage: Skræl persillerødderne, riv dem groft og brug et viskestykke til at presse så meget væde ud som muligt. Snit løgene i tynde skiver og hak hvidløgene fint. Vend det hele godt sammen i en skål med æg, mel, salt og peber. Varm lidt olie op på en stor pande og fordel halvdelen af blandingen på bunden. Drys med osten og fordel resten af grøntsagerne ovenpå, så der dannes en stor pandekage. Skru ned for varmen og lad kagen bage 10 min. til den er gylden på undersiden. Lad kagen glide ud på et stort låg og vend den over på panden igen, så den anden side kan blive bagt tilsvarende til grøntsagerne er møre. Skær kagen ud i lagkagestykker inden eller ved bordet og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen! 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?