0

Peruviansk oksegryde med kartofler, rosiner og ærter

Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg fint og sauter dem klare i lidt olie. Tilsæt kødet, krydr med salt og peber og lad det brune. Tilsæt rødvinen og lad det koge op. Rør tomatpuré, hakkede tomater, oksefond, laurbærblade, rosiner, 1 tsk. sukker, salt og peber i og lad det simre i 15 min. Skræl imens kartoflerne og skær dem i grove tern. Rør kartofler og ærter i og kog videre i 15-20 min. til både kød og kartofler er møre. Smag til med sukker, salt og peber og server rygende varmt.

Server sammen med ris, en sprød grøn salat og majskolber.

Kommentarer og forslag til opskriften