Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 225 grader.
Skrub og skyl kartoflerne, og del dem i både.
Giv dem et opkog i rigeligt godt saltet vand i ca. 4-6 min., dræn vandet fra, og lad dem dampe helt af.
Vend kartoflerne rundt med godt med olivenolie, og krydr med salt og masser af sort peber.
Kom dem på en bageplade med bagepapir på (undgå at de ligger i lag), og steg dem i den forvarmede ovn, til de er lækre sprøde og gyldne. Drys med salt.
Riv eller skær gulerødder i julienne på et mandolinjern, og snit rødkål, så fint du kan.
Kom det snittede kål og gulerødderne i en skål, og drys med lidt fint salt. Knug saltet ind i kålen/gulerødderne med hænderne, og lad kålen stå i 5-10 min.
Vend den letsaltede kål med lidt lys eddike, god olivenolie og coleslaw krydderiblandingen. Smag til med salt, peber og lidt sukker.
Brun kødet grundigt af på en stor pande i lidt neutral olie. Tilsæt krydderiblandingen, og rist igennem et par minutter. Smag til med salt og peber.
Lun pitabrød i den 225 grader varme ovn i 2-3 min.
Fyld pitabrød med gris og coleslaw, og spis kartofler til.
Fif - har du en klat yoghurt eller creme fraiche stående, kan det med fordel spises dertil.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Coleslaw krydderi indeholder: Sellerirod, 50%, spidskommen 25%, havsalt 25%
Kundekommentarer ()