0
Pita med sprødstegt svinenakke og creme fraiche dressing

Pita med sprødstegt svinenakke og creme fraiche dressing

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

agurkcherry- eller blommetomaterbakke spæd salatmix (fx Napolitana)bredbladet persilleovn
1 min.
Skær fyldet

Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.

Skyl salaten, og skær agurk og tomater i mundrette bidder, så de passer ned i pitabrødet senere.

Pluk persillen ud i blade.

creme fraiche 18%citronskål
5 min.
Lav dressing

Rør en dressing af creme fraiche, lidt citronsaft, salt og friskværnet sort peber.

pandeSous vide, mør grisenakke
10 min.
Steg kødet

Pluk eller skær kødet ud i mundrette bidder.

Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt en smule olivenolie. Steg stykkerne, til de er sprøde på en side og gennemvarme.

store pita / somun
15 min.
Lun brødene

Mens kødet steger, kan du lune brødene i ovnen i 2-3 min. Du kan også bruge en brødrister, hvis du synes det er nemmere.

20 min.
Anretning

Anret pitabrød ved bordet med grønt, kød og dressing.

Velbekomme!

Kommentarer og forslag til opskriften