Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Skyl salaten, og skær agurk og tomater i mundrette bidder, så de passer ned i pitabrødet senere.
Pluk persillen ud i blade.
Rør en dressing af creme fraiche, lidt citronsaft, salt og friskværnet sort peber.
Pluk eller skær kødet ud i mundrette bidder.
Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt en smule olivenolie. Steg stykkerne, til de er sprøde på en side og gennemvarme.
Mens kødet steger, kan du lune brødene i ovnen i 2-3 min. Du kan også bruge en brødrister, hvis du synes det er nemmere.
Anret pitabrød ved bordet med grønt, kød og dressing.
Velbekomme!
Kommentarer og forslag til opskriften