0
Pita med sprødstegt svinenakke og creme fraiche dressing

Pita med sprødstegt svinenakke og creme fraiche dressing

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

agurkcherry- eller blommetomaterbakke spæd salatmix (fx Napolitana)bredbladet persilleovn
1 min.
Skær fyldet

Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.

Skyl salaten, og skær agurk og tomater i mundrette bidder, så de passer ned i pitabrødet senere.

Pluk persillen ud i blade.

creme fraiche 18%citronskål
5 min.
Lav dressing

Rør en dressing af creme fraiche, lidt citronsaft, salt og friskværnet sort peber.

pandeSous vide, mør grisenakke
10 min.
Steg kødet

Pluk eller skær kødet ud i mundrette bidder.

Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt en smule olivenolie. Steg stykkerne, til de er sprøde på en side og gennemvarme.

store pita / somun
15 min.
Lun brødene

Mens kødet steger, kan du lune brødene i ovnen i 2-3 min. Du kan også bruge en brødrister, hvis du synes det er nemmere.

20 min.
Anretning

Anret pitabrød ved bordet med grønt, kød og dressing.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?